• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Kockar till Coors restauranger i Göteborg

Ansök

Göteborg

Är du en engagerad och nyfiken kock som värdesätter balans i livet? Brinner du för hållbar matlagning och vill skapa smaker utöver det vanliga?

Coor driver allt fler restauranger i egen regi där vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning.

Vi söker nu kockar till två av våra restauranger i Göteborg. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Som kock arbetar du i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Självständigt förbereda och tillaga mat
  • Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
  • Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten
  • Assistera vår produktionschef i menyplanering och varubeställningar

Utöver matlagningen ingår alla i en restaurang förkommande arbetsuppgifter i rollen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men även visst kvälls- och helgjobb kan förekomma. Din närmsta chef kommer att vara produktionschefen för restaurangen. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har en kockutbildning och som har arbetat i några år i rollen som kock. Du har självklart ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror och är trygg i dina kökskunskaper.

Som kock har du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Vidare har du en kreativ läggning som initierar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du tycker om att möta nya människor och bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats med arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss likväl som fast lön, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta restaurangchef Angelica Jansson på 010-559 55 69 eller Philippa Johansson på 010-559 53 45. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök