Köksbiträde

Stenungsund

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Är du en driven och har erfarenhet från att arbeta i ett storkök samt vill ha balans i livet? Vill du skapa smaker utöver det vanliga? Vi söker nu ett köksbiträde till vår Restaurang Matnestet & Restaurang Kracken på Borealis i Stenungsund som kan arbeta hos några dagar i månaden.

Arbetsuppgifter:

 • Bistå kockarna med matlagning i både varm- och kallkök
 • Portionsförpacka mat
 • Hantering av disk och övrigt förekommande uppgifter i köket
 • Portionering av mat till restaurangens gäster
 • Städning av köket
 • Inplockning av varuleveranser  

Som köksbiträde kommer du att vara en viktig person i köket där du kommer att hjälpa till med både matlagning och portionsförpackning av mat samt se till att den görs redo för servering. Du kommer också att hjälpa till med disk, plock av varor in och ut ur lager samt ta emot leveranser. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Vår kandidat

Personliga egenskaper

Som köksbiträde arbetar du i en viktig funktion för verksamheten där noggrannhet och service är självklarheter. Du är trygg i dina kökskunskaper och har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att ta itu med arbetsuppgifter med gott humör. 

Stämmer detta in på dig? 

Kontaktuppgifter och övrig information

Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare vår köksmästare Jim Frisegård  via mail jim.frisegard@coor.com ,  Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt

 • Lön: timlön enligt kollektivavtal
 • Tillträdesdatum: snarst
 • Rekrytering sker löpande
 • B-Körkort
 • Varaktighet: Extra vid behov

Om arbetsgivaren

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök