Kökschef till Stavanger

Stavanger

Är du fylld av yrkesstolthet och vill vara med och vidareutveckla vårt matkoncept?

Om Rollen
Vi letar efter dig som brinner för goda matupplevelser och som motiveras av att göra gästens matupplevelse oförglömlig. Du gillar att bjuda på dig själv som matexpert och gillar att ge det lilla extra. Utöver det är du strukturerad och gillar att planera framåt.

Arbetsplatsen är två av Coors lunchrestauranger hos en kund i Stavanger. Lunchmåltiderna serveras som buffé där både varm och kall mat erbjuds till sammanlagt 600 gäster per dag, utöver catering. Du vill vara en del av det dagliga arbetet och du får möjlighet att jobba med, samt vidareutveckla, vårt matkoncept FOOD By Coor, där all mat lagas från grunden. Du får möjlighet att leda ett duktigt team i en dynamisk arbetmiljö som tillsammans utvecklar leveransen mot ett ännu bättre resultat. 

Vår kandidat
Som kandidat har du erfarenhet som kökschef eller kock med chefserfarenhet. Du har arbetat med budget och har god kunskap i ekonomisk styrning.  Det är meriterande om du har en minst 3-årig bakgrund i storkök, restaurang eller lunchmatsal. Du har god kunskap i livsmedelssäkerhet som egenkontroll och HACCP samt goda språkkunskaper från ett skandinaviskt språk, både skriftligt och muntligt. Vidare är det en fördel om du har en god pedagogisk förmåga samt att du har goda IT-kunskaper. 

Personliga egenskaper

  • Inspirerande ledare som engagerar sina medarbetare 
  • Sätter gäster, anställda samt goda resultat i fokus och arbetar systematiskt för att nå dessa
  • Bjuder på dig själv i din yrkesroll och skapar goda kundrelationer

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Du kommer att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö med fokus på innovation och utveckling.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Site Manager Bojan Orelj på telefon +47 94 89 55 21.

Hur är det att bo och arbeta i Stavanger?
Stavanger är Norges fjärde största stad och ligger vackert placerad vid kusten i sydvästra Norge, med kort resväg till skog och fjäll. Norges klassiska fjordlandskap ligger 1-2 timmars restid bort. Varje år i juli arrangeras Gladmatfestivalen i Stavanger, vilket är en av Skandinaviens största matfestivaler.

Stavanger har en internationell miljö tack vare många internationella olje- och fraktbolag som har kontor i staden. Staden räknas även som Norges oljehuvudstad.

Pendeltåg Stavanger centrum – din arbetsplats: fem minuter

Tåg Oslo – Stavanger: åtta timmar

Flyg Stockholm – Stavanger (Stavanger flygplats): en och en halv timme

Läs mer om Stavanger
https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/stavangerregionen/

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök