Köksmästare till Coor i Haga Norra

Ansök

Solna

Är du en köksmästare som brinner för hållbarhet, god mat, service och gemenskap? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga upp något långsiktigt i nära samarbete med restaurangchefen och övriga kollegor på plats? Då är du rätt person för uppdraget!    

Under sista kvartalet 2024 öppnar Coor en bistro och café i bottenvåningen till vårt nybyggda huvudkontor i expansiva Haga norra, Solna. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika och där emellan en god lunch och kvällstid en afterwork och gärna ett event eller två. Vi kommer även bedriva konferensverksamhet och catering.Då restaurangen är öppen för andra företag i huset och området runtomkring blir en viktig del att driva trafik och bygga upp en återkommande och nöjd kundbas. Vidare ser vi Haga norra som vårt ”testlab”, här kommer vi vilja innovera tillsammans med dig och ditt team för att testa nya erbjudanden och koncept. Ambitionen är högt ställd och vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och utvärdera hela vårt erbjudande. Likaså att dela med dig av din kunskap till kollegor runtom i landet och vara ett ansikte utåt mot både befintliga och potentiella kunder. 

Nu vill vi ha med dig, en köksmästare som delar våra höga ambitioner kring hållbar mat med extra fokus på det gröna köket och säsongens råvaror, kvalitet och service men som också har förmågan att möta gäster, brinner för god service och har koll på ekonomin. 

Om rollen
Här får du en möjlighet att vara med redan vid uppstarten av ett roligt restaurangprojekt, såväl i att detaljera meny och koncept som att rekrytera och bygga teamet i nära samarbete med restaurangchefen. När verksamheten är i gång kommer du att leda och inspirera din arbetsgrupp till att skapa en matupplevelse med hållbarhet, service, kvalitet och gemenskap som ledord.  

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:  

  • ansvar för kökets inköp, ekonomi och resultat.   
  • ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.  
  • delta i kökschefsmöten och liknande forum.  
  • utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med restaurangchefen.  

Vår perfekta match 
Med ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och servis och skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ansvar genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en positiv arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchef och är en del av restaurangens ledningsgrupp.  

  • Du har goda ledaregenskaper och har flerårig erfarenhet från liknande roll med vana av att leda i ett kreativt köksteam. 
  • Du har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. 
  • Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. 
  • Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. 
  • Du talar och skriver god svenska.  
  • Vi ser också att du har en god datorvana.   

Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.   

Stämmer detta in på dig? Skynda dig att skicka in en ansökan!  

Vi erbjuder  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Solna. Arbetstiden är främst dagtid mån-fre men kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Resor inom Sverige kan förekomma. Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors bistro och café i Haga Norra med fokus på hållbarhet, återbruk, service och det gröna köket. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Övrig information och kontaktuppgifter 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Jennie Skog, jennie.skog@coor.com.   
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer klicka här

Bli en del av Coor – hos oss är du skillnaden!  

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Ansök