• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Köksmästare till Coors prestigeuppdrag i centrala Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en kulinarisk och kreativ köksmästare som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig matupplevelse för såväl enklare luncher som finare banketter? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Är du vår nya köksmästare? 

Om rollen
Vi söker nu en passionerad och lyhörd köksmästare till vårt nya prestigeuppdrag hos en myndighet i centrala Stockholm där variationen i matlagningen blir allt från enklare luncher till finare banketter. Som köksmästare på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten med ditt ekonomiska tänk och är väl insatt i hållbarhetsfrågor. 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Arbetsledning och coachning av personalen i köket, ca 10 personer
 • Ansvar för menyplanering och tillagning
 • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
 • Ansvar för kökets ekonomi och resultat
 • Ansvar för inventering och lagerhållning
 • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
 • Delta i kökschefsmöten och liknande forum
 • Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen

Genom ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Arbetet sker främst på dagtid men både kvälls- och helgarbete kommer att förekomma.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, lyhörd, smaksäker och kreativ. Du är en naturlig ledare och har en förmåga att inspirera och få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket medför att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Johan Lundblad på 010-559 64 86.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök