• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Köksmästare till Coors restaurang LIVET på Karolinska Universitetssjukhuset, Solna

Ansök

Solna

Är du en köksmästare som brinner för hållbar matlagning, ekonomi och ledarskap? Vill du dessutom vara med och rädda liv? Då ska du söka den här tjänsten! Coor hjälper nämligen Karolinska Universitetssjukhuset att rädda liv genom att erbjuda god, vällagad och hållbar mat samt genuin service med mycket hjärta till sjukhusets personal och besökare.

På Karolinska i Solna driver Coor en restaurang, en bistro, ett café och en stor cateringverksamhet. Vår ambition är skapa 360ᵒ matglädje i kvalité, hållbarhet och ledarskap en helhetsupplevelse kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov. Är du vår nya köksmästare? 

Om rollen
Vi söker nu köksmästare med 360ᵒ matglädje till vårt grymma team på Coor Karolinska. Som köksmästare på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster och personal. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten med ditt ekonomiska tänk och är väl insatt i hållbarhetsfrågor. 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Arbetsledning och coachning av personalen i köket, ca 10 personer
 • Ansvar för menyplanering och tillagning
 • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
 • Ansvar för kökets ekonomi och resultat
 • Ansvar för inventering och lagerhållning
 • Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
 • Delta i kökschefsmöten och liknande forum
 • Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen

Genom ditt ledarskap inspirerar du till kompetenshöjning och bidrar till ett självklart samarbete i hela teamet där det är en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att vara en god förebild och efterlever Coors Code of Conduct samt gällande branschregler. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Arbetet sker främst på dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock och köksmästare. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa framgångsrika arbetsteam som arbetar med att laga hållbara måltider från grunden - både ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Vi ser att du har en goda kunskaper i svenska språket både tal och skrift samt god datavana. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, lyhörd, smaksäker och kreativ. Du är en naturlig ledare och har en förmåga att inspirera och få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta i en miljö som är livsavgörande och med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Camilla Rydeblad på 010-559 65 79.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ansök