• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Kombinerad Fastighetsskötare/Vaktmästare till Coor

Ansök

Uppsala

Till våra kunder i Uppsala, söker vi nu fastighetsskötare/vaktmästare. 

Om rollen
I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare/vaktmästare ingår bland annat:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll i l allmänna utrymmen och hos hyresgäster i kontors och butiksfastigheter
 • Vaktmästeriuppdrag, som lampbyten, montering av möbler, uppsättning av witeboards, ronderingar
 • Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
 • Kontakter med underentreprenörer
 • Kontakter med andra kollegor i Coor

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta i flertalet fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetsskötare och vaktmästare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Vi kommer att se till att du som medarbetare får den utbildning som behövs för att kunna arbeta både effektivt och säkert. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel/vaktmästeri  och minst två års erfarenhet i arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp men även kan arbeta självständigt, då detta är en förutsättning för rollen. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv som person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Linda Vimurs 010-559 66 36. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden på anonsen löper ut.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök