• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Koncept- och verksamhetsutvecklare till Coor Food & Beverage

Ansök

Stockholm

Vill du vara med på Coors tillväxtresa och bidra till att utveckla och kundanpassa vårt tjänsteerbjudande inom Food & Beverage i Sverige? Som koncept- och verksamhetsutvecklare på Coor får du möjlighet att leda spännande projekt  i en stimulerande miljö tillsammans med engagerade och drivna kollegor.  

Om rollen 
Tjänsten innebär att driva kund- och gästorienterad utveckling av Coors erbjudande inom mat & dryck för att stärka Coors  förmåga att möta behov och förväntningar från befintliga och nya kunder. Du kommer driva projekt för att utveckla våra existerande restaurang- och matkoncept genom att säkra att de anpassas i takt med att omvärlden förändras. Du kommer även utveckla nya koncept och tjänster för våra kunder i där du är med i processen från analys till införsäljning, integration och uppföljning.    

En viktig del i arbetet blir att identifiera utvecklingspotential i vårt erbjudande inom mat & dryck för våra restauranger,  caféer, butiker med avseende på gästens helhetsupplevelse, från gästflöden och restaurangmiljö till sälj och display samt varu-märkesstärkande kommunikation och service. Du presenterar och säljer in idéer på ett sätt som tilltalar både externt och internt. En viktig del blir att driva utveckling genom att organisera, motivera och inspirera internt.   

Du driver utvecklingsprojekt i både den digitala och fysiska matupplevelsen där du jobbar verksamhetsnära med regionchefer  och driftansvariga, men du kommer också ha stora kontaktytor i hela Coors organisation såsom affärsutveckling, marknad och  innovationsavdelningen men även mot våra kunder samt externa leverantörer och partners.  

Om organisationen 
Tjänsten som koncept- och verksamhetsutvecklare ingår i Centre of Excellence och du rapporterar till enhetens chef som tillhör 
den svenska ledningsgruppen för Coor F&B. Centre of Excellence är Coor F&Bs centralorganisation som ansvarar för tjänste- och  konceptutveckling, marknadskommunikation, digital utveckling samt praktiskt hållbarhetsarbete.  

Vår kandidat 
Du har minst 5 års erfarenhet från  restaurangbranschen eller annan relaterad upplevelsebransch såsom hotell-, turism- eller detaljhandeln. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av tjänsteutveckling inom mat & dryck. Det är meriterande om du även har erfarenhet av sälj, marknad, projektledning.  Utöver svenska är du flytande i engelska i både tal och skrift.  

Vi söker dig som har ett driv att utveckla matupplevelser där kostnadseffektivitet möter en stark konsumentupplevelse. Du är orädd och kan ifrågasätta gamla sanningar och synsätt, tar dig an uppgifter med stort engagemang och vågar prova nytt  och tänka innovativt. Du har vana av att ta fram Business Case och kombinerar en analytisk förmåga med en känsla för trender  och strömningar inom mat- & dryck. Verksamheten genomgår en förändring i både koncept men även i den digitala världen. 

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att bygga sociala nätverk och att du har en mycket god samarbets- och 
kommunikationsförmåga samt att du tycker om att skapa stabila relationer med kollegor såväl som kunder och leverantörer. Vi tror att du redan idag har ett brett kontaktnätverk inom service- och restaurangbranschen.  

Kontaktuppgifter 
För mer information är du välkommen att kontakta Linda Höglund via SMS på 073-087 14 69 från den 2 augusti då hon är tillbaka efter semestern.  Intervjuerna kommer att ske andra halvan av augusti. 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ansök