Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Konferenspersonal till Coor i Solna

Ansök

Solna

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjligheter att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå, servicekänsla och med kunden i fokus. 

Om rollen

Som konferenspersonal kommer du att ge högklassig service som kännetecknas av ett varmt och personligt värdskap. I din roll kommer du att arbeta med att planera och ställa i ordning inför möten och konferenser och förbereda mat och dryck till våra konferensgäster. Vårt fokus är att våra konferensgäster ska kunna ha ett så effektivt möte som möjligt. Våra gäster har möten i allt från intern konferens till kundevent. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Aktivt servicebemötande av gäster i lokalerna (skapa trivsel, logistik, tydlighet)
 • I ordningsställande av mat och dryck till konferensgäster
 • Planering och förberedelse av lokalerna inför möten och konferenser
 • Service i konferensrum inklusive teknisk utrustning
 • Bokningar och merförsäljning 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer vara placerad i Solna. Arbetstiderna kan variera utifrån konferensbehov och schemaläggs främst på vardagar mellan kl 07:00-18:00, visst kvälls- och helgarbete kan också förekomma.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service. Du har ett stort intresse för människor, du trivs med att ge bästa tänkbara service, och du har en intresse för teknik. Har du tidigare erfarenhet från konferensbranschen eller annat liknade serviceyrke är detta meriterande. 

Din personlighet
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och vilja till att lösa saker tillsammans. Du är en trygg person som vågar lita på din egen förmåga att ta ansvar. Som person söker vi dig som har ett naturligt sinne för service, är utåtriktad och professionell. Du ser möjligheter och är positiv till utveckling. Det är även viktigt att du är lyhörd, noggrann och uppmärksam för att lyckas i denna roll.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig informtion och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande gruppchef Anneli Ångman på tel. +46105596523. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök