• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Konferenspersonal till Coor Konferens

Stockholm

  
Ditt nya arbete
Som konferenspersonal på Coor Konferens kommer du att ta hand om våra konferensgäster tillsammans med ett team som brinner för att ge varm, personlig service och se till att våra konferensgäster har så effektiva möten som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda lokaler inför möten och konferenser, se till att driften under konferensen flyter, förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster. Du kommer till viss del att arbeta med bokning, reception och merförsäljning av konferenser och möten.
 

Din bakgrund
Då vi arbetar med alla typer av möten kan arbetet innebära allt från tidiga frukostevent till sena kvällar med mingel och middagar så vi söker dig som trivs med varierade tider och arbetsuppgifter.Vi har höga krav på dina personliga egenskaper och vi ser att du tar ett eget ansvar, har drivkraft och ser möjligheter.
Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.
Du har gymnasieutbildning, god datavana och uttrycker dig väl både på svenska/engelska i tal och skrift.

Sista ansökningsdag är 23 juli 2021 och har du frågor är du välkommen att ringa rekryterande chef Anneli Ångman 010 - 559 65 23

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök