Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Koordinator för Lokalvård i Göteborg

Ansök

Göteborgsområdet

Vi söker nu 2st lokalvårdare med extra ansvar som koordinator, en för dagtid och en för eftermiddag/kväll. Är du den vi söker?

Om rollen
Som koordinator kommer du tillsammans med driftledare och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett koordinatortillägg där tjänsten fördelas 50% mellan lokalvård och koordinator. Du rapporterar till driftledare. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare och gärna erfarenhet av att leda personal. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Du behöver ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på. Har du dessutom erfarenhet av något schemaläggningsprogram är det meriterande samt om du har genomgått SRY, PRYL, Astar, CLV+ eller likvärdig lokalvårdsutbildning.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kunder och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Har du några frågor om tjänsterna  kan du skicka ett mail till niklas.klangegard@coor.com 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök