Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Koordinator lokalvård till Coor i Norrtälje

Ansök

Norrtälje

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Är du en målinriktad lagspelare med lokalvård varmt om hjärtat?

Om rollen
Som koordinator kommer du tillsammans med driftledare och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Genomföra kvalitetskontroller ute hos kunderna
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på 6 månader med placering i Norrtälje. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett koordinatortillägg där tjänsten fördelas 50% mellan lokalvård och koordinator. Arbetstiden är vardagar, måndag till fredag, men även viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Har du dessutom erfarenhet av något schemaläggningsprogram är det meriterande samt om du har genomgått SRY, PRYL, Astar, CLV+ eller likvärdig lokalvårdsutbildning. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Tjänsten kräver även att du har ett B-körkort för du på ett effektivt sätt ska kunna ta dig mellan de platser som du städar på.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kunder och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Som person är du positiv och har en stark drivkraft till att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi även att du gärna har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som koordinator får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Taru Holmberg, Taru.Holmberg@coor.com Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Notera att vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg som du når via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök