Koordinator till Coor i Göteborg

Göteborg

Vi söker nu en lokalvårdare med extra ansvar som koordinator. Är du den vi söker?

Om rollen
Som koordinator kommer du tillsammans med driftledare och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

  • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
  • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
  • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
  • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med chans till förlängning. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett koordinatortillägg där tjänsten fördelas 50% mellan lokalvård och 50% koordinator. Du rapporterar till driftledare. 

Vår kandidat

  • Du har minst 1 års erfarenhet av arbete som lokalvårdare
  • Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift av säkerhetsskäl
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har genomfört någon lokalvårdsutbildning som SRY, PRYL eller annan likvärdig utbildning
  • Det är meriterande om du har tidigare arbetsledningserfarenhet

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kunder och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en visstidsanställning till 1 september med chans till förlängning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Nela Andric på nela.andric@coor.com

 

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Ansök