• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Koordinator till Coor

Ansök

Stockholm

Ditt nya arbete
Din arbetsplats är i receptionen hos vår kund och i tjänsten kommer du att hantera inkommande ärenden och aktiviteter så som reseräkningar, leverantörsfakturor, ta emot telefonsamtal, felanmäla till fastighetsbolag, adminsterar parkeringsplatser, följa upp leverantörer, hantera samt projektleda mindre projekt samt följa de rutiner som finns på kontoret.
Du kommer även hantera andra viktiga kontorsnära arbetsuppgifter så som göra i ordning konferensrum, göra rent kaffemaskin, plocka i och ur diskmaskin.


Din bakgrund
Vi tror att du har mycket goda erfarenheter och kunskaper ifrån liknande kundrelaterade arbetsuppgifter. Flexibilitet, noggrann, ordning och reda samt egen drivkraft är andra egenskaper som vi värderar högt då du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten.
Det är en internationell arbetsplats där engelska är språket som talas primärt. Du ska studerat engelska eller kunna uppvisa mycket god engelska i tal och skrift. Du behöver även ha mycket goda kunskaper inom office 365 och särskilt Excel.
Vi söker en prestigelös, självgående, drivande person som är affärsmässig, serviceinriktad, flexibel och engagerad samt har en mycket god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Du bör vara både stresstålig och flexibel samt ha mycket goda datakunskaper då datorn är ditt främsta arbetsredskap. Du tycker om att jobba ensam och har förmåga att nätverka på distans.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansök via vår portal, bifoga CV och brev på engelska, gärna på engelska.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maud Miller, maud.miller@coor.com

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-10-25

Ansök