• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Koordinator till Coors nya nordiska lokalvårdsleverans

Ansök

Stockholm

Har du en grym administrativ förmåga och drivs av att skapa ordning och reda? Trivs du i en serviceinriktad roll med många kontaktytor? Känns det lockande att få vara med och skapa och utveckla de administrativa processerna inom ett av våra större och mer komplexa lokalvårdskontrakt? Då kan du vara den stjärna som vi nu söker!

Om rollen
I somras startade Coor upp ett nytt nordisk lokalvårdskontrakt med drygt 350 siter runtom i Sverige och 100 siter i Danmark, Finland och Norge.

Som kontraktskoordinator kommer du att vara ett ovärderligt administrativt stöd till vår KAM och nordiska kontraktsutvecklare men också till övriga chefer inom den här lokalvårdsleveransen. Tillsammans med vår nordiska kontraktsutvecklare kommer du att koordinera och sätta strukturen för, utveckla och följa upp de rutiner och processer som finns inom ramen för den här komplexa leveransen för att säkerställa att vi uppfyller kundens krav och förväntningar. Du kommer att ha många kontaktytor inom den svenska lokalvårdsorganisationen men också en hel del samarbete med dina kollegor i de andra nordiska länderna. Ditt dagliga arbetsverktyg är Excel där du kommer att arbeta med och följa upp stora datamängder kopplade till hela leveransen.   

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utveckla och kvalitetssäkra administrativa processer och rutiner inom ramen för leveransen
 • Administrera, uppdatera och följa upp leveransens olika delar i Excel
 • Löpande dialog och uppföljning av leveransens olika delar med ansvariga chefer inom Coor
 • Utveckla och upprätthålla en struktur för dokumentation 
 • Ta fram, sammanställa, kvalitetssäkra och förbereda rapportering av olika åtaganden kopplade till leveransen (nyckeltal, kvalitetskontroller, utbildningar etc.)
 • Uppföljning och analys av nyckeltal etc.
 • Administrativt stötta och supporta chefer och andra intressenter kopplade till leveransen (t.ex. kontraktsutvecklare, KAM, chefer och underleverantörer)
 • Arbete med att kontera fakturor kopplade till leveransen
 • Aktivt arbeta med olika förbättrings- och utvecklingsprojekt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kista. Coor tillämpar provanställning. Enstaka resor kan komma att bli aktuella i rollen och du rapporterar till den nordiska kontraktsutvecklaren för den här lokalvårdsleveransen. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning med goda kunskaper inom ekonomiområdet. Du har några års erfarenhet av ett liknande administrativt arbete, gärna i en kund- och serviceorienterad organisation där lokalvårdsbranschen samt erfarenhet av att ha arbetat med en nordisk kund är meriterande. Vidare har du en god systemvana och mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Då rollen innebär kontaktytor inom alla de nordiska länderna ser vi att du har goda kunskaper i både svenska och affärsengelska, i såväl tal som skrift.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en grym administrativ förmåga i kombination med att du är positiv och brinner för att ge god service. Du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta. Eftersom rollen innebär många kontaktytor ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att ta initiativ och skapa nya kontakter. Du är en ansvarstagande person som självständigt driver ditt arbete framåt.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur som kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta vår nordiska kontraktsutvecklare Tobias Davidsson på 010-559 50 98 alternativt tobias.davidsson@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök