Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Kreativ kock 75% till The Kitchen Club Arenastaden i Solna *

Ansök

Solna

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom vara med att påverka och utveckla restaurangen tillsammans med övriga kollegor? Då är du vår nya stjärna? 

The Kitchen Club i Solna- en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner.  Vi skapar ett rum som bjuder in till det bästa köket har att erbjuda. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på – och där mat njuts av. Precis som hemma 

Vill du veta mer om våra restaurangkoncept? Kika in här 

Om rollen 
Som kock på The Kitchen Club får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en dagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former. Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Självständigt förbereda menyer 
  • Förbereda och tillaga mat 
  • Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet 
  • Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med placering i Solna som inleds med sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid måndag-torsdag där vissa kvällar kan förekomma. Arbetsgruppen består av ca 7 medarbetare.

Vår nya stjärna 
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror både i det kalla och varma köket. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska. 

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett team med höga ambitioner som tillsammans utvecklar Coors restaurang The Kitchen Club med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Restaurangchef Camilla Rydeblad på camilla.rydeblad@coor.com . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansök