Kundansvarig/Gruppledare till Coor

Uppsala

Ditt nya arbete
Vi är en grupp på ca 30 personer som levererar lokalvård, arbetsplatsservice och teknisk service till våra olika kunder I Uppsala.  Vi söker nu ytterligare en Kundansvarig/gruppledare till vår grupp som ansvarar för arbetsplatsservice och lokalvård.

Som kundansvarig/gruppledare är du Coors ansikte utåt mot kund. Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund, såsom arbetsplatsanknutna servicetjänster, ta emot beställningar och felanmälningar samt kvalitetssäkra vår leverans. Du kommer att utföra löpande kvalitetskontroller både internt och tillsammans med våra kunder. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom lokalvård och service i arbetsledande befattning.Du kommer planera arbetet och leda din personalgrupp för att tillsammans nå våra mål. Du är flexibel och prestigelös och hjälper såväl medarbetare som kollegor.  Arbetet innebär även kontakter med leverantörer och viss administration.

Din bakgrund
Som kundansvarig/gruppledare kan det vara ett högt tempo med snabba växlingar i arbetet, därför är samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter en viktig del av arbetet. Som en viktig kugge i vår arbetsgrupp söker vi dig med servicekänsla och flexibilitet. Vi ser också att du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter istället för problem. Vi tror att du har gymnasiekompetens och mycket goda erfarenheter och kunskaper ifrån liknande kundrelaterade arbetsuppgifter.

SRY-utbildning eller är INSTA är krav.

För mer information är du välkommen att kontakta
Linda Vimurs Gruppchef, linda.vimurs@coor.com

Skicka in din ansökan snarast via vår länk. Vi tar inte emot ansökningar till ovan mejladress. 

Intevjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 16 oktober.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök