Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Kundvärdar till Coor i Järfälla

Ansök

Järfälla

Gillar du att leverera service med hög kvalitet och mycket kundkontakt? Då är detta jobbet för dig!

Vi söker nu en kundvärd med placering hos vår kund i Järfälla

Om rollen
Som kundvärd är du Coors ansikte utåt mot kund. Du kommer att vara aktiv och delta i att leverera flera av alla våra tjänster, i huvudsak post och gods, men även vaktmästeritjänster, hantering av kontorsmöbler och arbetsplatsflyttar. Vi ser gärna att du är händig och har en vilja att både använda och utveckla den egenskapen. Arbetet innebär mycket kundkontakter och även kontakter med leverantörer.

Som medarbetare på Coor vill vi att du visar engagemang och gör allt för att skapa en positiv känsla i varje möte med kunden. Vi tror att drivkraften bakom ditt arbetssätt är att du är yrkesstolt och att vi tillsammans delar den gemensamma passionen att leverera service i världsklass.

Som kundvärd kan det vara ett högt tempo med snabba växlingar i arbetet, därför är samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter en viktig del av arbetet. Vi ser också att du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter istället för problem.

Vi tror att du som söker

 • Är utåtriktad, självgående, initiativtagande och lyhörd
 • Har ett gott öga för detaljer och gillar att ha ordning och redan runt omkring dig
 • Har hög grad av samarbetsvilja, positiv attityd samt förmåga att hantera och balansera kraven från olika intressenter
 • Är flexibel och hittar sätt att hantera varierade uppgifter samtidigt som du levererar service i världsklass
 • Har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Har 5 års erfarenhet från likvärdig tjänst
 • Kan hantera ibland tunga paket och flytt av möbler
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Innehar truckkort

Vi erbjuder
Medarbetarna är Coors viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Övrig information
Intervjuer genomförs löpande och vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta Stefan Kallstenius 010-559 58 33 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök