Kyltekniker till Coor i Trollhättan

Ansök

Trollhättan

Är du en serviceinriktad och positiv kyltekniker? Är du intresserad av ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med ett engagerat team på ett stort och innovativt företag? Tveka inte att skicka in din ansökan! 

Coor ansvarar för att den dagliga fastighetsdriften hos GKN Aerospace alltid fungerar och utvecklas till nästa steg. Kunden ställer höga krav på oss gällande kunskap, service och tillgänglighet. Vi behöver utöka vår kompetens i teamet med en erfaren kyltekniker. Teamet består av multifunktionell kompetens inom bland annat bygg, mekanik, el, ventilation och brand.   

Om rollen 
I rollen hanterar du olika typer av kylmaskiner, både mindre och större, samt får möjlighet att arbeta med många skiftande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor har du en viktig roll för att säkerställa både den dagliga och framtida driften.  

Några exempel på dina arbetsuppgifter: 

  • tillsyn, skötsel, reparation, periodisk läcksökning av kylaggregat
  • planerat underhåll (felsökning, filterbyte och avhjälpande)
  • bistår vid dokumentation och rapportering till myndigheterna

Vi erbjuder en heltidsanställning, med en inledande 6 månaders provanställning, under vardagar mellan kl. 07.00-16.00. Din arbetsplats är i Trollhättan. 

Vem är du? 

Till den här rollen är det krav på att du har: 

  • Minst 5 års erfarenhet som kyltekniker 
  • Erfarenhet av service och reparationer, felsökning och åtgärder 
  • Kyltekniskt certifikat, kategori 1 
  • B-Körkort 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av tryckprovning  

Om dig 
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är driven att arbeta, tekniskt kunnig och är bra på problemlösning. Vidare har du en nyfiken och positiv attityd och är redo att ta initiativ. Som person trivs du både att arbeta i team och självständigt. Dessa egenskaper kommer att göra dig till en värdefull kollega i vårt team. 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett team som tillsammans ska utveckla Coors utökade leverans till kund. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och drifttekniska tjänster, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en hållbar, trivsam arbetskultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera anpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information  
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Sitechef Jessica Thorell, jessica.thorell@coor.com.  
Vissa av Coors kunder äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i detta fall är godkänt säkerhetsprövningssamtal inklusive bakgrundskontroll. Vill du veta mer klicka här.   

Bli en del av Coor – hos oss är du skillnaden! 

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Ansök