Kyltekniker

Linköping

Motiveras du av möjligheten av att vara med och påverka en verksamhet och att utveckla den tekniska anläggningen? Till Coor söker vi nu en drifttekniker med kyltekniskbakgrund med placering på ett större Datacenter i Linköping. I rollen ges möjligheten att vara med och drifta ett tekniskt avancerat datacenter med den senaste tekniken och häftigaste lösningarna. På Coor erbjuds du möjligheten att utvecklas i ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas och servicekänslan och ambitionsnivån är hög. Låter detta intressant? Då är detta kanske rätt roll för dig!  

Om rollen
Som Drifttekniker med kyltekniskbakgrund tillhör du avdelningen kritiska miljöer. I rollen blir du en del av ett sammansvetsat team av drifttekniker, driftingenjörer och projektledare vars ansvar är att säkerställa en fungerande drift för datacentret.

Rollen innebär kundkontakt vilket ställer krav på en hög servicekänsla. Miljön präglas även av vidareutveckling och förbättringstänk. I gengäld erbjuder Coor en långsiktig arbetsgivare med många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning. Vi kommer se till att du som medarbetare löpande  får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Vad söker vi?
Du har passion för kyla och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Du vill arbeta med att förbättra och utveckla de kyltekniska installationerna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga och vilja att bredda dina kunskaper. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Du har en eftergymnasial utbildning inom kylteknik eller liknande. Tidigare yrkeserfarenhet som kyltekniker är ett krav. Meriterande om man innehar certifiering enligt Kat.1. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som agerar serviceinriktat och professionellt i dina kundrelationer. Du agerar proaktivt, är lyhörd och tydlig i din kommunikation med såväl kunder som medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operationell i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra.

Vill du veta mer?
För mer information vänligen kontakta driftchef Tommy Törnqvist, tele 010-559 66 33, eller tommy.tornqvist@coor.com Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök