Larminstallatör till Coor Arlanda

Stockholm

Är du en erfaren tekniker med stort intresse för teknisk säkerhet? Nu söker Coor Security Systems en larminstallatör till Arlanda!

Om tjänsten
Som larminstallatör kommer du att arbeta med säkerhetssystem och att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet samt garantera hög kvalitet i leveransen. Det innefattar underhåll och installation av kortläsare och kamerasystem. Tillsammans med systemtekniker och säkerhetstekniker genomför du felsökning och förbättringsåtgärder samt sköter övrig dokumentation.

Vi erbjuder
Coor Säkerhet erbjuder ett varierande arbete i tekniskt komplexa anläggningar. Du arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten, för rätt person finns möjlighet att gå vidare till tjänster såsom systemtekniker eller projektledare.

För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Initialt arbetar du tillsammans med en erfaren säkerhetstekniker för att lära känna kunden och produkterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av installation, gärna som elektriker, säkerhetstekniker eller larmtekniker. Du är en kompetent tekniker med en förmåga att förstå tekniska samband och den påverkan säkerhetssystemen har på verksamheten. 

Som person är du driven, engagerad i ditt arbete och framförallt intresserad av teknisk säkerhet och systemlösningar inom det området. Du är också prestationsorienterad och har gott tålamod. Vidare är logiskt tänkande viktigt samt att du trivs med både felsökning och installation.Du har god datorvana och din svenska är god i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Då tjänsten är placerad vid skyddsobjekt utförs bakgrundskontroller innan anställning och i denna tjänst kan slumpmässiga drogtest komma att genomföras.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Johan Porseryd 010-559 59 85. Urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök