• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Logistikmedarbetare till Coors lokalvård i Linköping

Ansök

Linköping

Coor är starka inom lokalvård och vi söker nu en ny logistikmedarbetare till en av våra kunder i Linköping. Vill du bli en del av vårat härliga gäng som ser till att våra lokalvårdare har sitt städmaterial på plats? 

Om rollen
I rollen arbetar du med att hantera städmaterial samt att leverera ut det till våra lokalvårdare på siten så att de har rätt material på plats. Kunden finns inom ett stort men avgränsat område med flera olika byggnader varför du kommer att behöva använda en av våra bilar vid leverans. Du kommer att arbeta självständigt och planerar ditt arbete effektivt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Packa och förbereda de dagliga leveranserna
 • Transportera städmaterial och förbrukningsmaterial till respektive byggnad i tid inom området
 • Inventera och beställa förbrukningsmaterial för verksamheten
 • Hämta upp och tvätta använt städmaterial 
 • Truckkörning
 • Proaktivt förbättringsarbete
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kollegor, kund och och leverantörer
 • Lokalvårdsarbete kan också förekomma

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer att vara placerad i Linköping och schemaläggas främst på dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som är beredd att hugga i då arbetet är fysiskt och kan innebära en del tunga lyft. Vi ser gärna att du har erfarenhet från andra serviceyrken. B-körkort är ett krav medan truckbehörighet är starkt meriterande.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. 

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och metodiskt och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har ordning och reda och är noga med att passa tider. Vidare ser vi att du har förmåga att hantera olika typer av människor och du tycker om att leverera service med hög kvalitet. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Placeringsort är Linköping.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med försäkringar, utbildningar samt andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag så finns det möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Ansökan och övriga uppgifter
Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta driftchef Therese Ilmrud på therese.ilmrud@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök