Lokalvårdare 80% till Coor på Oskarshamns sjukhus

Oskarshamn

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till många företag. Vill du göra det tillsammans med oss? 

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap , service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos våra kunders anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Du kommer att arbeta hos vår kund inom lokalvård med placering på Oskarshamns sjukhus.  

Om rollen
I tjänsten kommer du att arbeta med storstädning och golvvård i sjukhusets lokaler.

Tjänsten är på deltid, 80%. Arbetstiden kommer primärt att scheamaläggas vardagar mellan 6-15. På vissa områden på sjukhuset krävs det att man gör det kvällstid och dessa kommer också att schemaläggas. 

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lokalvård men inget krav. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt  kunna läsa och  förstå skriftliga instruktioner. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig  som är noggrann , social och serviceinriktad. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter med kunder och kolleger. Tillsammans med dina kolleger kommer du ständigt att arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans.  

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg , säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla poteintial. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas inom både arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter  och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens. För mer information vänligen kontakta driftschef Ann-Louise Karlsson 010-559 63 95 eller via mail ann-louise.karlsson @coor.com. Urval och intervju genomförs löpande så vänta inte med din ansökan. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök