Lokalvårdare deltid till Coor, Karlstad

Karlstad

Coor växer i Karlstad och söker nu flera kollegor inom lokalvård till Karlstad.

Om rollen
Tjänsten är 50% och innefattar städning av kontor och övriga personalytor.

För rätt person kan även fönsterputs och golvvård komma att ingå.

Tjänsten är heltid vardagar men även arbete på helger kan bli aktuellt.

Vår kandidat
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård. Det är meriterande om du har SRY eller PRYL samt erfarenhet av INSTA 800.

Ditt första språk behöver inte vara svenska men du skall kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du måste ha B-körkort.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd, kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus. Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar trevlig atmosfär bland både kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmånder som friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta vår driftchef Tobias Davidsson på 072-542 89 09 eller tobias.davidsson@coor.com

Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök