Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvårdare heltid till Coor i Umeå

Ansök

Umeå

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu en kollega till vår nya lokalvårdsleverans i Umeå där vi kommer leverera lokalvård av hög kvalitet.  

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • städning av terminaler och lagerytor
 • städning i produktionsmiljö
 • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
 • hantering av städvagnar och material
 • golvvård
 • storstädning

Vi söker en heltidsanställd lokalvårdare som kommer att arbeta schemalagt, framförallt på kontorstid. Vårt nya kontrakt startar 1 juli då du måste vara tillgänglig.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare. Har du dessutom även erfarenhet av arbete med skurmaskin är det meriterande.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

B-körkort är inte ett krav men du måste själv kunna ta dig till arbetsplatsen som ligger på Öst Teg.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, ansvarstagande och anpassningsbar. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på heltid på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Ansökan och kontaktuppgifter
Vår rekryterande chef hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till karoline.sundqvist@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök