• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Lokalvårdare inom specialstäd till Coor i Linköping

Ansök

Linköping

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vår lokalvårdsverksamhet inom specialstäd i Linköping. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Arbetet innebär att självständigt utföra specialstädning hos våra kunder, både i kontors- och fabriksmiljöer. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvälls- och nattarbete samt vardag och helg.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Byggstädning
  • Vanlig lokalvård kan också förekomma

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placeringsort Linköping.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete med lokalvård, specialstäd eller andra serviceyrken. Det är viktigt att du känner dig trygg i att hantera maskinell utrustning samt klarar av arbeten på hög höjd vid t ex fönsterputs. För att effektivt kunna ta dig till de platser som du kommer att städa på så måste du ha B-körkort och det är en fördel om du har tillgång till egen bil där du får ersättning för att använda den i arbetet.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.  

Som person är du lugn, trygg i dig själv och mån om att leverera god service. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

För mer information om rollen vänligen kontakta driftchef Robert Lindström på robert.lindstrom@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök