• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Lokalvårdare inom specialstäd till Coor i Norrköping med omnejd

Ansök

Norrköping

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi utökar nu vår lokalvårdsleverans i Norrköping med omnejd och söker därmed kollegor som främst kommer att arbeta med specialstäd. Är du vår nya stjärna? 

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Om rollen
I rollen som lokalvårdare inom specialstäd kommer du, med frihet under ansvar, att leverera olika tjänster inom specialstäd till våra kunder i Norrköping med omnejd. Den här lokalvårdsleveransen består idag av drygt 30 olika kunder och tillsammans med kollegor och driftledare kommer du att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra leveransen inom specialstäd hos våra kunder.  

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Fönsterputs, golvvård, storstädningar och byggstädningar
  • Självständig dialog med kunderna - boka möten, följa upp att kunden är nöjd med leveransen osv
  • Utföra riskanalyser inför uppdragens start
  • Vanlig lokalvård mellan uppdragen inom specialstäd

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiderna kommer att variera mellan dag, kväll och natt samt vardag och helg. Du kommer att utgå från Norrköping men kunderna finns i Norrköping, Nyköping samt i Finspång.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare där erfarenhet inom specialstäd såsom golvvård och fönsterputsning är starkt meriterande. Du känner dig trygg att hantera maskinell utrustning samt klarar av arbeten på hög höjd vid t ex fönsterputs. Eftersom du kommer att arbeta hos flera olika kunder så är det en förutsättning att du har B-kökort för att du effektivt ska kunna ta dig mellan de platser som du kommer att städa på. 

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. 

För att lyckas i rollen som lokalvårdare söker vi dig som är serviceinriktad, glad och positiv och bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du är noggrann och ansvarstagande samt har en förmåga att självständigt kunna bedöma lokalen och den insats som krävs. Du trivs och är van att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger inom en säkerhetsklassad verksamhet där säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta driftchef Maria Högberg på maria.hogberg@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök