Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvårdare med arbetsledaransvar till Coor i Göteborg

Ansök

Göteborg

Vill du ha ett värdefullt jobb som bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel på våra arbetsplatser? Lockas du av att få arbeta i en region som växer? Då är det här en spännande roll för dig! Vi söker nu två organiserade och serviceinriktade lokalvårdare som ska arbeta som driftledare i vår nya lokalvårdsleverans hos Göteborgs stad. 

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Som driftledare inom den här lokalvårdsleveransen får du en möjlighet att vara med i uppstarten av en ny leverans till en helt ny kund - Göteborgs stad.

Om rollen
Som driftledare inom lokalvården kommer du, tillsammans med dina driftledarkollegor och driftchef, att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du delvis själv är aktiv i leveransen.

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna den dagliga bemanningen
 • Planering av resurser - sjukfrånvarohantering, schemaläggning och tidrapportering
 • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Genomföra kvalitetskontroller ute hos kunderna
 • Utveckla och upprätthålla en god relation med kunder och medarbetare
 • Skapa merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Placeringsort är Göteborg och du kommer dagligen att åka mellan olika objekt inom leveransen hos Göteborgs stad. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg samt rapporterar till driftchef. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har en bred lokalvårdserfarenhet där vi gärna ser att du har med flyttstäd, byggstäd och/eller sanering. Har du arbetat i en arbetsledande roll inom servicebranschen är det starkt meriterande likväl som erfarenhet av golvvård och fönsterputs samt SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning. Du har goda ekonomikunskaper och förstår vad som får en påverkan på leveransens resultat. För att effektivt kunna ta dig mellan olika platser så är B-körkort ett krav likväl som att du talar och skriver svenska obehindrat. Vidare känner dig trygg med att använda datorn och att arbeta i program som Excel. 

Som person är du noggrann, strukturerad och duktig på att planera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är glad och positiv samt har en god arbetsmoral och ett serviceinriktat sätt, både mot dina kollegor och våra kunder. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga och att du är van och trivs med att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter samt prioritera och lösa de problem som uppstår.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som driftledare inom den här leveransen får du en viktig och varierande roll där du får vara med och starta upp något från början - hur spännande låter inte det? Vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag och inom företaget arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta någon av våra rekryterande chefer Ellinor Ekström på ellinor.ekstrom@coor.com eller Sofie Åkerberg på sofie.akerberg@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök