• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvårdare med driftledaransvar till Coor i Arvika

Ansök

Arvika

Just nu söker vi dig som vill jobba som lokalvårdare med ett drift-/arbetsledaransvar hos vår kund inom fordonsindustrin. 

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med ansvarig chef att leda den dagliga lokalvårdsverksamheten och stötta våra medarbetare hos vår kund samtidigt som du själv jobbar som lokalvårdare i leveransen. 

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är att:

 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen 
 • Stötta och finnas tillhands för medarbetarna
 • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag 
 • Ha kontakt med leverantörer och genomföra materialbeställningar
 • Kvalitetsuppföljning av leveransen
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Vi är en relativt liten grupp som är på plats hos vår kund och därför hjälps vi mycket åt. Det kan därmed finnas möjlighet för dig att utvecklas och även prova på andra arbetsuppgifter utanför lokalvårdsleveransen om du är intresserad av det.  

Tjänsten är på heltid.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med ett driftledartillägg, avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi söker
Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Du är van att ta ett stort ansvar på jobbet och engagerar dig lite extra i arbetet. Du har sannolikt erfarenhet av en roll som drift-/arbetsledare inom lokalvård och har ett stort intresse för att leda och fördela arbete. Du är datorvan, har B-körkort och din svenska är god i såväl tal som skrift. 

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på tfn: 0702-15 06 72.

Urval och intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök