Lokalvårdare på deltid och timanställning

Jönköping

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till många företag. Vill du göra det tillsammans med oss? Vi söker dig som vill arbeta deltid eller som timanställd i en av Coors mest spännande verksamheter.

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos våra kunders anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Du kommer att arbeta hos en av våra större kunder i Huskvarna men även ute bland våra kunder i Jönköping och Nässjö med omnejd.

Tjänstens förutsättningar
En deltidstjänst, ca 50%
Arbetstid - Vardag/dagtid
Lön enligt kollektivavtal (serviceentreprenad)
Provanställning 6 mån (tillsvidareanställning som mål)
Start snarast

Vi söker också timanställda som kan arbeta vid behov

Vanliga arbetsuppgifter

  • Städning av kontor
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Städning i produktionsmiljö
  • Trappstädning

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Svenskt medborgarskap är ett krav från kunden.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad och positiv samt serviceinriktad. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter med kunder och kollegor. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans. Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning vid våra arbetsplatser ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential.Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. För mer information vänligen kontakta driftchef Sofie Kronemalm på 010-559 68 01 eller driftledare Smail Vejzovic på 010-559 67 85. Urval och intervju genomförs löpande så tillsättning kan ske under annonsperioden så vänta inte med din ansöka.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök