Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Lokalvårdare på deltid till Coor i Knivsta

Ansök

Uppsala

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Om rollen
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med dina kollegor, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården som sker på dagtid hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
 • Trappstädning
 • hantering av städvagnar och material
 • golvvård
 • storstädning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, med en tjänstgöringsgrad på 66,5% och som inleds med 6 månaders provanställning med placeringsort i Knivsta. Du kommer att bli schemalagd, måndagar och fredagar kl 06:00-12:30 samt tisdagar, onsdagar och torsdagar 06:00-10:30.

Vår kandidat
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet från lokalvård eller likvärdig erfarenhet från andra serviceyrken. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Om du har ett körkort så är det väldigt meriterande.

Din personlighet
I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar och ser vad som behöver göras. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, anpassningsbar och självgående.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig Coors egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för alla som arbetar med lokalvård hos oss. Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi även ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Vår rekryterande chef hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten så kontakta rekryterande chef Erica Bernhardsen, Erica.Bernhardsen@coor.com. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Coor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök