• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvårdare på heltid till Coor i Örebro med omnejd

Ansök

Örebro

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Coor är i full gång med att etablera lokalvård i egen regi i Örebroområdet och vi söker nu ytterligare lokalvårdare till vår leverans i Örebro med omnej.

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Om rollen
I rollen som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga uppgifter kan vara:

 • städning i produktionsmiljö
 • butiksstädning
 • städning av terminaler och lagerytor
 • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
 • hantering av städvagnar och material
 • golvvård och fönsterputsning
 • trappstädning
 • bygg- och storstädning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Du kommer att vara placerad i Örebro med omnejd och schemaläggas främst på dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vi önskar att du är på plats den 1 oktober 2021.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård samt om du även har erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.

För samtliga medarbetare inom Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Du behöver också ha B-körkort och gärna tillgång till egen bil för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på.

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd, kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus. Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar trevlig atmosfär bland både med kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta vår driftchef Liselotte Bäckström på liselotte.backstrom@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök