Lokalvårdare till Coor hos ICA, Kungälv

Kungälv

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till ICA på flera orter i Sverige. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den daglig driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå.

Om rollen Arbetet innebär att rengöra lokaler i olika miljöer och kan även innebära att man deltar i bygg-, flytt- och storstädning. 

Vi söker dig som önskar att arbeta heltid, deltid eller som timanställd. 

Vår kandidat
Vi söker dig som är serviceinriktad och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Har du dessutom jobbat med storstädning, golvvård eller fönsterputs är det meriterande liksom om du har körkort klass B. På flera av våra uppdrag är det nödvändigt att var godkänd enligt SRY. Ditt första språk behöver inte vara svenska men det är ett krav att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och kunna läsa och förstå skriftliga instruktioner. Du har fyllt 18 år.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad då du kommer att daglig kontakt med både kollegor och medarbetare hos ICA.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Josefine Roxell på josefine.roxell@coor.com. Vi hanterar enbart ansökningar via vår rekryteringsportal https://www.coor.se/karriar/ica/ där du även hittar mer information om Coors uppdrag hos ICA

Urval och interjuv genomförs löpande. Så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök