• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Lokalvårdare till Coor i Borås

Ansök

Borås

Vi söker nu en ny stjärna till en av våra verksamheter i Borås.
Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare hos oss kommer du, tillsammans med kollegor och chef, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården i vår kunds lokaler.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
  • hantering av städvagnar och material
  • skurmaskinskörning
  • golvvård
  • storstädning

Du kommer att arbeta måndag till fredag, på ett schema där du börjar klockan 06:00. Tjänsten är en deltidsanställning om 75 procent.

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra kombiskurmaskin. 

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både vår kunds personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann, anpassningsbar och gillar att jobba i ett högt tempo.

Vi erbjuder
Tjänsten är en visstidsanställning om 6 månader, men goda möjligheter till förlängning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.


Kontakt och övrig information
Rekryterande chef hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef Jozsef Szekeres på telefonnummer 0728-58 86 61.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök