Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Lokalvårdare till Coor i Kungsberget

Ansök

Sandviken

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Skidsäsongen i Kungsberget drar snart igång och vi söker nu dig som vill arbeta extra i vår lokalvårdsleverans där! Vill du bli en del av vårt glada gäng i det vackra vinterlandskapet i Kungsberget? Vi på Coor (tidigare Städtjänst Värmland) söker avresestädare till skidsäsongens alla torsdagar/söndagar under december-april. 

Om rollen 
Som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården hos Coors kund. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • städning av bostäder, hygienutrymmen och övriga ytor kopplade till resorten.

Tjänsten är en timanställning med position i Kungsberget. Du kommer arbeta med städning av bostäderna på avresedagarna då skidgästerna åker hem och nya gäster tar vid. Behovet är kopplat till städning på bytesdagarna vilka är torsdagar och söndagar. 

Vår kandidat
För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård sedan tidigare är det mycket meriterande, men inte ett krav. Har du viljan att lära dig och sätter stolthet i arbetet så kommer du får gå utbildning via oss. Du behöver kunna finnas tillgänglig under skidsäsongen på torsdagar och/eller söndagar

Personliga egenskaper 
Som person är du serviceinriktad, lyhörd och flexibel. Du är noggrann och kommunikativ samt bra på att skapa en trevlig stämning med både kunder och kollegor. Du är relationsskapande och har en positiv grundinställning där du trivs lika bra med att arbeta ensam som i grupp.
Vidare uppskattar vi att du är ansvarsfull person som trivs med ett högt tempo där du snabbt har förmågan till att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa de problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.  

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som aktivt arbetar med att säkerställa en god arbetsmiljö med rätt utrustning. 

Som ny hos oss på Coor kommer du självklart att få en introduktion till ditt nya arbete då vi är måna om att du ska få en så bra start som möjligt. Vi arbetar med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontakt och övrig information 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kungsberget@coor.com eller 0564-431 00. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot din ansökan! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök