Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Lokalvårdare på 30% till Coor i Västervik

Ansök

Västervik

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor. Vi levererar alltid lokalvård av hög kvalitet till våra kunder och söker nu dig som vill vara med och göra skillnad. Är du vår nya stjärna vi söker?

Om rollen
Som lokalvårdare kommer du självständigt att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare runt om i Västervik med stöttning från driftledare. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
  • Städning i produktionsmiljö, lager och butiker
  • hantering av städvagnar och material
  • Maskinkörning

Tjänsten som lokalvårdare är en tillsvidareanställning på deltid, ca 30% med möjlighet till mer i takt med att Coor växer. Arbetstiderna varierar mellan 06.00 - 15.00 på vardagar med placering i Västervik. Körkort är önskvärt då man åker mellan flera kunder, men inget krav. Vår kund har däremot ett krav om att man ska uppvisa ett utdrag från belastningsregistret som vi gärna ser att man har med sig redan till en eventuell intervju.

Vår kandidat
Har du erfarenhet av lokalvård eller likvärdiga serviceyrken ser vi det som en merit och detsamma gäller utbildning. Däremot är varken erfarenhet eller utbildning ett krav från vår sida då du kommer få gå vår interna städutbildning och bli upplärd på plats. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. 

Som person är du positiv och har en stark drivkraft av att vilja leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du har god kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och ordningsam. Det viktigaste för oss är att få in rätt kandidat med viljan att lära sig och göra det lilla extra.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med lön enligt gällande kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi arbetar både med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att ta kontakt med driftchef Thomas Kubista via mail Thomas.Kubista@coor.com. Då vi hanterar ansökningarna löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 
Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via ansökningsknappen i annonsen. OBS: Vi tillämpar en bakgrundskontroll och drogtest vid anställning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök