Lokalvårdare till Coor, Umeå

Umeå

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till. Vi söker nu flera kollegor inom lokalvård till Umeå. 

Om rollen
Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt med hög kvalitet utföra olika former av lokalvård.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Butikstädning
  • Städning i produktionsmiljö
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
  • Städning av kontor
  • Trappstädning
  • Byggstäd/storstäd

Tjänsterna är på heltid och är förlagda vardagar, men även arbete på kvällar kan bli aktuellt.

Vår kandidat
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård samt erfarenhet av golvvård och fönsterputsning.
Ditt första språk behöver inte vara svenska men du bör kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du måste ha B-körkort och vi förser dig med en bil så att du kan ta dig till de olika kunderna. 

Som person är det av största vikt att du är morgonpigg, lyhörd, kan ta eget ansvar och se vart man behöver lägga fokus.  Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad. Vidare uppskattar vi att du är en ansvarsfull och positiv person med initiativförmåga som skapar trevlig atmosfär bland både med kunder och kollegor. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ständigt arbeta med förbättring och utveckling av vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi tillämpar vi provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt certifikat från vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” som vi tillhandahåller för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, de modernaste redskapen och löpande utbildning så att du arbetar på ett ergonomiskt sätt. 

Ansökan och kontaktuppgifter
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Just nu har vi hög arbetsbelastning och om du har frågor kan du maila dessa till maria.stark@coor.com så svarar hon så fort hon har möjlighet.

Vi ser fram emot att få träffa just dej!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök