Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Lokalvårdare vid behov och sommarvikariat till Coor i centrala Göteborg samt Hisingen

Ansök

Göteborgsområdet

Vill du jobba inom lokalvårdens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en glad och positiv person som vill vara med och bidra till framgång? Då ska du söka dig till oss på Coor! Vi behöver nu stärka upp vårt team i Göteborg med timanställda som kan hoppa in vid behov. 

Om rollen 
Som timanställd lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare. Du kommer att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård hos våra olika uppdragsgivare runt om i Göteborg och Hisingen.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Städning av kontor och personalutrymmen 
  • Storstädning 
  • Hantering av städvagnar och material
  • Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor

Tjänsten inleds med en timanställning vid behov under våren och övergår till ett sommarvikariat på deltid/heltid under sommaren. Arbetstiderna varierar vid behov och schemaläggs dagtid under vardagar.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid behov vid sidan av exempelvis studier eller annan sysselsättning. Rollen passar dig som har minst 2 års erfarenhet från arbete inom lokalvård. Din svenska är god i både tal och skrift och du behöver kunna förstå och läsa instruktioner dessutom har du en god datavana. Du är tillgänglig för arbete både vardagar, helger och kan arbeta heltid under sommarmånaderna. 

Din personlighet
I ditt dagliga arbete kommer du att möta många människor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar nya möten. Viktiga egenskaper för oss är noggrannhet, yrkesstolthet och att du har en positiv grundattityd. Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.  

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. Vid frågor kontakta driftchef Niklas Klangegård via mail, Niklas.Klangegard@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök