Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Lokalvårdare vid behov till Coor i Nyköping

Ansök

Nyköping

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vi söker dig som kan arbeta timmar vid behov, villket innebär att du blir inringd vid personals frånvaro, oftast med kort framförhållning vilket kan innebära samma dag som arbetet ska utföras. Rollen innebär att du kommer vara hos olika kunder under din arbetsdag och varje arbetsdag kan inehålla olika arbetsmoment.

Exempel på dagliga uppgifter:

  • Städning av kontor, skola, förskolor, samt personalutrymmen.
  • Städning av hygienutrymmen, hantering av matavfall och övriga sopor. 
  • Viss typ av golvvård kan förekomma i form av kombiskurmaskin. 

Vi har största del av leverans på morgonen mellan kl 06:00-10:00 och under eftermiddagen/kvällen mellan kl 15:30 till senast 18:30 hos våra kunder i Nyköping. 

Vår kandidat
Har du tidigare erfarenhet från lokalvård och innehar PRYL eller SRY utbildning eller motsvarande samt har B-körkort är det starkt meriterande. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra. Samt att du kan läsa och förstå skriftliga insruktioner på svenska. 

Din personlighet
Som person är det av största vikt att du är glad, lyhör och kan ta eget ansvar för att se var man behöver lägga fokus. Du är noggrann, social och serviceinriktad och bra på att skapa en trevlig stämmning med både kunder och kollegor. Vidare uppskattar vi att du är ansvarsfull och positiv samt att du är van och trivs med ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera samt lösa problem som uppstår. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med ständig förbättring och utvecka vår leverans. 

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprobram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi erbjuder vår egen utbildning "Cleaning the Coor way" för alla som arbetar med lokalvård hos Coor.

Ansökan och kontaktuppgifter
För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef nina.seidlitz@coor.com
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök