• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Koordinator till Coors lokalvård i Göteborg

Ansök

Göteborg

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu en koordinator till vår lokalvårdsleverans i Göteborg. 

Om rollen
Som koordinator inom lokalvård kommer du att stötta driftchef och driftledare i att koordinera och planera den dagliga verksamheten ute hos vår kund samtidigt som du själv är aktiv i själva lokalvårdsleveransen.

Utöver lokalvård är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Daglig driftsplanering
 • Daglig arbetsfördelning och omfördelning vid behov
 • Introducera nya kollegor och vikarier i deras arbete/städområde
 • Säkerställa kvaliteten i leveransen genom kvalitetskontroller 
 • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Kontaktperson i den dagliga driften mot kund
 • Delaktig i att ta fram, driva och genomföra olika förbättringsförslag
 • Behjälplig vid semesterplanering
 • Tidrapportering/tiduppföljning

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till och med den 30 april 2022 och du kommer att schemaläggas främst på dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare där erfarenhet av golvvård och fönsterputsning är meriterande. Du behöver också ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på samt gärna tillgång till egen bil som du får ersättning för.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Som person är du glad och positiv med en hög energinivå. Du är lyhörd och smidig och trivs i en miljö där du får möta olika typer av människor. Du är ansvarstagande och brinner för att ge god service till såväl kunder som kollegor. För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och duktig på att planera och organisera ditt eget och andras arbete. Att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan och prioritera olika arbetsuppgifter samt lösa de problem som uppstår är något du både är van och trivs med. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med att ständigt utveckla och förbättring vår leverans. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till och med den 30 april 2022 med möjlighet till förlängning. Placeringsort är i Göteborg. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med försäkringar, utbildningar samt andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag så finns det möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Ansökan och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta vår driftchef Taraneh Hogmalm på taraneh.hogmalm@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök