Måltidsvärd extra-/sommarjobb

Solna

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det konventionella?

Vi söker nu timanställd extrapersonal som måltidsvärdar till vårdenhetskök på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med start så fort som möjligt.

Om rollen
Som måltidsvärd kommer du att ha en central roll som ser till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har den dagliga kontakten med både patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden som t ex beställningar av både mat och dagligvaror, uppläggning med en blick och känsla för det estetiska samt servering av lunch och middag och komponering av mellanmål, frukost och kvällmål. Ditt ansvar är att ge service i världsklass och se till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal 
  • Utifrån patienters och anhörigas behov, beställa mat och varor upp till vårdenheten 
  • Uppläggning av mat vid både lunch och middag 
  • Komponera mellanmål, frukost och kvällsmat 
  • Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en timanställning vid behov, framförallt eftermiddagar och kvällar fram till 19 och helger. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har eller går gymnasieutbildning. Du har tidigare erfarenhet från restaurangarbete, servering eller kök. Din svenska är god i tal och skrift och du har en digital mognad med vana att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom sjukvård.

Personliga egenskaper
Som måltidsvärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Du är en positiv person som ställer upp för både kunden och arbetskamrater när det behövs och förstår vad som gör skillnad. Vi tror att du är en lagspelare som skapar god stämning som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Stämmer detta in på dig? 

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Karolin Larsson 010-559 62 96.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök