Medarbetare till Coors logistikcentral på Arlanda

Sigtuna

Coor levererar logistiktjänster på Arlanda flygplats och söker nu en timanställd medarbetare som vill arbeta under sommaren. Vill du bli en del av vårat härliga gäng som ser till att butikerna och restaurangerna på flygplatsen får sina varor liksom att alla utrikespaket som kommer med flyg kommer rätt?

Om rollen
I rollen arbetar du med hantering av Arlandas varuflöden och ser till att leveranser kommer till rätt plats i rätt tid. Logistik-teamets arbetssätt och rutiner arbetar efter Just-in-time-leveranser, dvs minimal lagerhållning och korta ledtider. I alla moment i logistikkedjan strävar vi efter effektiva flöden och att addera värde till vår kund.   

Arbetsuppgifter: 

 • Ta emot, registrera samt vidaredistribuera paket, post och gods på Arlanda flygplats. 
 • Truckkörning 
 • Avemballera och packa om ankommande gods 
 • Identifiera och säkerställa samverkan mellan olika uppdrag och tjänster 
 • Proaktivt förbättringsarbete 
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund, distributörer och leverantörer 

Formella krav: 

 • Gymnasieutbildning 
 • Erfarenhet av serviceyrke och/eller teambaserat arbete 
 • God svenska i tal och skrift 
 • B körkort 
 • Truckbehörighet 

Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi har bemanning mellan 04.00-19.00 på vardagar och 05.00-13.00 på helger och du kommer att schemaläggas mellan dessa tider med start så snart som möjligt.

Personliga egenskaper
Då du har mycket kontakt med både kund, kollegor och leverantörer, ställs höga krav på samarbetsvilja, emotionell stabilitet och positiv grundattityd. Du har förmåga att visa följsamhet och förståelse för den verksamhet du arbetar i och du tar ett personligt ansvar för serviceleveransen. Vi ser att du är en person som arbetar noggrant, metodiskt och tar dig an ditt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och du trivs med att arbeta, leda och utvecklas tillsammans som ett team. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Ali Noke tel 010-559 57 24. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök