• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Medarbetare till lokalvård Oskarshamn

Oskarshamn

Nu behöver vi bli fler serviceinriktade lokalvårdare som känner stolthet i sitt arbete. Är du den stjärna vi söker?

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare kommer du att arbeta ute hos våra kunder i Oskarshamn. Du träffar mycket människor varje dag och uppskattar kontakten du har med dem.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Daglig städning av kontor, industri och liknade  

Vi söker nu en lokalvårdare för en timanställning, främst så kommer detta arbete att förläggas på helger men kan även bli aktuellt att hoppa in på vardagar för att täcka upp planerad och oplanerad frånvaro.

 

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från arbete inom lokalvård. Din svenska är god i både tal och skrift och du behöver kunna förstå och läsa instruktioner.

Då arbetet är förlagt på flera olika adresser i Oskarshamn så kräver tjänsten att du har B-Körkort.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta många människor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar nya möten. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor når du driftledare Helen på Helen.KaskSvensson@coor.com

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök