• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Medarbetare till specialstäd Kalmar

Kalmar

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till många företag. Vill du göra det tillsammans med oss? Nu söker vi medarbetare inom specialstäd till Kalmar, Mönsterås och nybro. 

Du kommer med frihet under ansvar att arbeta ute på företag, industrier eller i allmänna fastighetsutrymmen. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll/natt samt vardag/helg.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Storstädningar
  • Byggstädningar
  • Vanlig lokalvård kan förekomma emellan uppdragen.

Vår kandidat
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med specialstäd, lokalvård eller andra serviceyrken. Du känner dig trygg att hantera maskinell utrustning samt klarar av arbeten på hög höjd vid t ex fönsterputs.

Ditt första språk behöver inte vara svenska men du behöver kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt läsa och förstå skriftliga instruktioner. Eftersom du kommer att arbeta på flera ställen och även med flera kunder så är det en förutsättning att du har svenskt körkort B. Om du har tillgång till egen bil så är det en fördel.

Som person är du serviceinriktad och positiv. Du kan jobba både självständigt och i grupp, du är ansvarstagande och vill leverera ett bra resultat.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid ytterligare frågor vänligen kontakta Richard Lindeberg på: Richard.lindeberg1@coor.com
Urval och intervju genomförs löpande och tillsättning kan ske innan sista svarsdatum, så vänta inte med din ansökan.  

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök