Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Mekaniker/elektriker till Coor i Göteborg

Göteborg

Som medarbetare inom Coors processleverans blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Vi har olika typer av arbete med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?

Om rollen
Vi söker en händig och mångsidig mekaniker som tillsammans med övriga kollegor utför skötsel, reparationer, montage och installationer hos vår kund. Hos oss finns möjligheten att arbeta med skiftande uppgifter.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av underhåll av industriella produktionsmaskiner såsom rullbanor, bandmaskiner och höglagerkranar samt förpackningsmaskiner.

Skift förekommer på rullande schema.

Vad söker vi?

Som person ska du tycka om att vara mångsidig och kunna anpassa dig till varierande arbetssituationer och arbetsuppgifter. Vi ser även du är en ödmjuk person som är beredd att hjälpa till och stötta där behovet är som störst för tillfället.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

 • Teknisk eller liknande utbildning (3 år)
 • Flera års yrkeserfarenhet av liknande arbete
 • Dokumenterad erfarenhet av el
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • B körkort är ett krav

Det är meriterande med kunskaper i styr och regler. Det är ett plus med truckkort och erfarenhet av skylift men inget krav.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!
Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning inom området el och energibesparing. Vi kommer även att se till att du som medarbetar löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och info
För mer information vänligen kontakta Ronny Kullberg på tel. 010-558 02 18 eller mejl Ronny.kullberg@coor.com

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök