Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Nätverkstekniker till Coor Trollhättan

Ansök

Trollhättan

Är du en serviceinriktad nätverkstekniker? Då kommer du att trivas hos oss på Coor och vår kund GKN Aerospace i Trollhättan där du får ett varierat arbete tillsammans med kollegor på vår kunds site.

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av nätverk. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter. Vi skapar ett mervärde för vår kund och det gör vi genom att vi hjälps åt. Du, precis som andra kollegor, hoppar in där det behövs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • planerade installationer
  • felsökningar och åtgärdande reparationer
  • installation av Wifi och svetsa fiber
  • installera utrustning i konferensrum/kontorslandskap

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll som nätverkstekniker med fördjupad kunskap inom felsökning och installation.

Det är mycket meriterande om du är utbildad elektriker.

Du bör ha god kunskap i svenska i både tal och skrift.

I rollen behöver du ha B-körkort.

Din personlighet
Du tar stort ansvar för leveransen gentemot kund och bidrar med din kunskap gällande nätverk. För oss är en självklarhet att du är serviceinriktad och kan utveckla en god dialog både med kund och kollegor. Du trivs också med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Vidare är du är nyfiken, vill lära dig mer och tar initiativ till förbättringar. Du är flexibel och prestigelös när det kommer till olika arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Jennie Sahlin på tel. 070-087 33 48. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök