Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Office coordinator till Coor i Malmö

Ansök

Malmö

Har du en naturlig fallenhet för att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne samt förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du dessutom om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som Office coordinator erbjuds du möjligheten till att arbeta och att utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som motiverar och som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund i Malmö. Du kommer att vara spindeln i nätet i Coors serviceleverans hos vår kund som är ett av Nordens ledande IT-bolag.

Om rollen
I rollen som Office coordinator kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, leverantörer och kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är oerhört varierande vilket innebär att du ska uppskatta att arbeta i ett högt tempo med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Välkomna besökare och kollegor i receptionen och runt omkring på kontoret samt leverera service på hög nivå
 • Beställningar av kontorsmaterial, frukost och catering
 • Svara i telefon, hantera mail, boka mötesrum, skriva in besökare och producera passerkort/lånekort
 • Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
 • Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kunden.
 • Säkerställa att lokalerna är i toppskick samt att konferenstekniken fungerar optimalt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 1 år med en placering hos vår kund i Malmö med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiderna är vardagar måndag till fredag och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Vår kandidat
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning med flera års arbetslivserfarenhet av arbete inom servicebranschen. Som person behärskar du både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på både svenska samt engelska. Vidare behöver du ha god datorvana med kunskaper i Officepaketet Har du dessutom erfarenhet av att hantera teknisk utrustning för mötesrum och konferenslokaler är detta meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du en lyhörd och trygg person som är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett sinne för detaljer och vågar ta beslut utifrån givna ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö.

För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Elin Frogemar på mail Elin.Frogemar@coor.com.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Notera att vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg som du når via annonsen på vår hemsida. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök