Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Office coordinator till Coors nya kund i Solna

Ansök

Solna

Har du en naturlig fallenhet kring att leverera service och ett genuint intresse för att hjälpa människor? Besitter du ett högt engagemang med ett positivt sinne samt har förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du dessutom om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som office coordinator på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som tillsammans motiverar, utvecklar och hjälper varandra till att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund. Detta är en spännande roll där du får möjligheten till att vara med och utforma vår nya serviceleverans med högt fokus, närvaro och engagemang avseende den totala serviceleveransen till vår nya kund i Solna.

Om rollen
I rollen som office coordinator kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, leverantörer och kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är oerhört varierande och mångfacetterad vilket innebär att du behöver uppskatta att arbeta i ett högt tempo med eget beslutsfattande och ägarskap. För att trivas behöver du vara flexibel och lyhörd då rollen som office coordinator även innefattar arbetsuppgifter inom konferens, bokning och catering samt viss administration i receptionen. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Välkomna besökare i receptionen och i övriga lokaler
 • Iordningsställa mat och dryck till konferensgäster
 • Planering och förberedelse av lokalerna inför möten och konferenser
 • Service i konferensrum inklusive teknisk utrustning
 • Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kund
 • Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kund
 • Hantera inkommande mail
 • Säkerställa att lokalerna är i toppskick

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår nya kund i Solna med start omgående. Arbetstiderna är vardagar, med varierad schemaläggning mellan kl 07:30-17:00, och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Du
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning med flera års arbetslivserfarenhet av arbete inom servicebranschen. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i reception med konferens och cateringhantering så är detta meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda datakunskaper med systemvana i 0365 där Outlook är ett dagligt verktyg då arbetet innefattar en viss administration.  I din roll kommer du bemöta besökare och medarbetare på engelska vilket innebär att du även behöver kunna behärska svenska likväl som engelska obehindrat i både tal som skrift.

Din personlighet
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du en lyhörd och trygg person som är van att arbeta i ett högt tempo där du är flexibel och anpassningsbar. Som person har du ett sinne för detaljer och vågar ta beslut utifrån givna ramar.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lina Vellerborn via, Lina.Vellerborn@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök