Operatör till Addici Security

Stockholm

Addici Security söker Larmoperatörer till vår egen auktoriserade larmcentral i Kista. Vi söker dig som är intresserad av behovstjänst på antingen dagtid eller nattid. Vi erbjuder dig som medarbetare hos oss på Addici att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Om rollen
För att trivas i denna roll krävs det att du är ansvarstagande, nogrann och har förmågan att kunna fatta beslut och hanterar stressfulla situationer väl. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta med kunder och kollegor. Som Larmoperatör i denna tjänst kommer du att ta mycket eget ansvar.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

 • Övervakning av säkerhetssystem
 • Mottagning av samtal från verksamheten
 • Fördelning av ärenden till övrig säkerhetspersonal
 • Nära samarbete med driftpersonal
 • Spindeln i nätet gällande säkerhetsrelaterade händelser i verksamheten

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som tidigare har varit operatör vid larmcentral eller bevakningscentral. Meriterande om du tjänstgjort som väktare- eller  ordningsvakt. Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift och vi ser även att du har tidigare datavana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i system som ISM, Milestone, Integra samt Teams som är Addici Securitys främsta kommunikationsvertyg internt. 

Vi fäster även stor vikt vid att:

 • Du har fallenhet för att arbeta i flera tekniska system samtidigt
 • Du har god kommunikationsförmåga
 • Du är har en fallenhet för att söka och hitta information
 • Du är problemlösningsorienterad 
 • Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp
 • Du har hög grad av säkerhetstänk samt är drogfri och ostraffad

Då du har mycket kontakt med både kollegor och leverantörer, ställs det höga krav på samarbetsvilja, stresstålighet och positiv grundattityd. När tempot är högt är du flexibel och lösningsorienterad samtidigt som du levererar service med säkerhet.

Kontaktuppgifter och övrig information

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information vänligen kontakta ansvarig driftchef Andreas Christoffersson via 073 325 91 17 eller Andreas.Christoffersson@coor.com. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan och önskar få din ansökan senast 2021-05-23.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök