• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Passionerad och kreativ produktionschef till Coors restauranger i Göteborg

Ansök

Göteborg

Är du en engagerad och positiv person med stor passion för kreativ matlagning? Söker du en roll där du får utlopp för att utveckla och skapa fantastiska måltidsupplevelser till våra kunder? Vill du arbeta i en organisation där hållbarhet är i fokus? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Vi söker nu en passionerad och kreativ produktionschef till två av våra restauranger i Göteborg, Restaurang Läppstiftet samt Pir 11 på Lindholmen. 

Om rollen
Som produktionschef så leder du det operativa arbetet i köken. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheterna och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheterna, har ett ekonomiskt tänk samt är väl insatt i hållbarhetsfrågor.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvar för menyplanering och tillagning
 • Arbetsledning och coachning av personalen i köket
 • Ansvar för köksekonomi och lagerhållning
 • Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
 • Ansvar för inventeringar 
 • Delta i kökschefsmöten och liknande forum
 • Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangcheferna

Genom ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar närmast till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Göteborg. Arbetet sker främst på dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Du har självklart en bakgrund inom restaurangbranschen och har arbetat flera år som kock. Matlagning är din stora passion samtidigt som du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser utifrån ett ekonomiskt och hållbart sätt. Då detta är en arbetsledande roll så ser vi att du har utpräglade ledaregenskaper där tidigare erfarenhet av att leda personal är meriterande. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana. 

Du är en engagerad, kreativ och entusiastisk person som brinner för att skapa en fantastisk måltidsupplevelse tillsammans med dina kollegor. Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning.  Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta restaurangchef Angelica Jansson på 072-242 06 14.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök